Titular página

#003


06-11-2010
 
 
JUNTA DE GOVERN

El COVB actualitza el conveni amb la biblioteca de Veterinària (UAB)

El Col·legi de Veterinaris de Barcelona (COVB) i la Biblioteca de la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han posat al dia el conveni que permet que tots els col·legiats accedeixin al fonts bibliogràfic del centre universitari. Entre d'altres documents, els col·legiats podran accedir a més de 19.000 volums monogràfics i 1.200 col·leccions de revistes, de les quals 500 es reben periódicament i en format electrònic.

més informació(+)

AVANÇ
 

JUNTA DE GOVERN

SESSIÓ INFORMATIVA PER VETERINARIS CLÍNICS D’ANIMALS DE COMPANYIA SOBRE LES MODIFICACIONS DEL REGLAMENT DE MEDICAMENTS VETERINARIS DE 1995

Foto noticia pral 0

ampliar(+)

  PRODUCCIÓ ANIMAL

Presentat el programa de conferències i debats del International Symposium on Emerging and Re-emerging pig Diseases de Barcelona

El Simposi Internacional sobre malalties porcines que tindrà lloc a Barcelona del 12 al 15 de juny del 2011.

Foto noticia pral 1

ampliar(+)

 
FORMACIÓ

Formació de registre e identificació d'èquids

El Reglament (CE) 504/2008 de la Comissió, pel que s'apliquen les Directives 90/426/CEE i 90/427/CEE, regula la identificació equina a nivell europeu i estableix un nou sistema d'identificació i un nou document d'identificació o passaport pels èquids. Es vol programar abans de finalitzar l'any una altra sessió per tots aquells veterinaris que no estiguin habilitats per poder registrar èquids (poseu-vos en contacte amb el departament de formació del Col·legi de Veterinaris ó en tot cas amb el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya).

ampliar(+)

FORMACIÓ NO ORGANITZADA PEL COVB

Recull de formació i activitats no programades pel COVB

Aquest apartat recull l'agenda d'activitats i cursos, inclós premis, organitzats a Espanya i a l'estranger durant l'any. La informació s'actualitza cada setmana amb noves entrades de cursos, jornades, conferències o màsters.

ampliar(+)

ACTIVITATS

AnimalArt a la web de InfoK

La web de l'informatiu infantil i juvenil de TVE, infoK, inclou des d'aquesta setmana la convocatòria del concurs de dibuix i fotografia AnimalArt 2010. Aquesta iniciativa incentiva, des del COVB, el vincle entre els petits amb veterinària i el món animal. Tal com recullen les bases publicades al web del Col·legi, tots els treballs han d'estar vinculats amb un veterinari col·legiat. L'edició de 2010 encara està oberta. Es poden lliurar treballs fins al 30 de novembre.

ampliar(+)


Breves
> ACADÈMIA DE CIÈNCIES VETERINÀRIES DE CATALUNYA
La solemne sessió inaugural del Curs Acadèmic 2010-2011 tindrà lloc a la sala d'Actes del Col·legi de Veterinaris de Barcelona, seu de l'Acadèmia. Discurs de Inauguració del curs a càrrec de Gonzalo Giner, veterinari, i escriptor, (autor de 'Sanador de caballos') sobre el tema: 'El caballo español en el Renacimiento: Bailando con nobles'.
> AJUTS A L'ESTUDI DEL FONS SOCIAL
Fins el 17 de desembre del 2010 es poden sol·licitar els ajuts a l'estudi que dóna el Fons Social. Aquests ajuts són: ajuts per a la publicació de tesis doctorals, ajuts per a l'assistència a congressos professionals, fins a l'edat de 35 anys iajuts per a post-graduats amb menys de 5 anys de llicenciatura. Per a més informació us podeu adreçar al Tel: 93.211.24.66 Ext. 1 Mònica o covb@covb.cat.
> BEQUES RAMON TURRÓ
Tenen per objectiu facilitar als nous llicenciats la possibilitat d'ampliar llurs estudis a l'estranger, millorant d'aquesta forma el coneixement de l'idioma forani i compartir coneixements amb altres veterinaris d'arreu del món. Els ajuts es convoquen en tres especialitats: Producció i Clínica de Grans Animals; Clínica de Petits Animals; Higiene i Seguretat Alimentària. Per a més informació us podeu adreçar a apropem@covb.cat. Tel: 93.211.24.66 Ext. 2 (Elizabeth).
 
Agenda de fortmació


Agenda de fortmació

Borsa de treball
Borsa de treball
Borsa de treball
Borsa de treball
Borsa de treball
Borsa de treball
Borsa de treball
Borsa de treball
Borsa de treball
Borsa de treball
Borsa de treball

Per a més informació contactar amb COVB:
Av. República Argentina, 21-25
08023 Barcelona.
Tel: 93 211 24 66 - Fax: 93 212 12 08
E-mail: covb@covb.cat
www.covb.cat