Titular página

#0023


15-04-2011
 
 
CONVENIS

La Biblioteca de la Facultat de Veterinària augmenta el fons de consulta bibliogràfica per un valor de 30.000 euros

Els col·legiats podeu accedir als 3.200 nous títols d'i-books gràcies al conveni que el COVB manté amb la Biblioteca

Malgrat que les consultes personals als fons electrònics -revistes i llibres electrònics- únicament es poden realitzar visitant les instal·lacions de la biblioteca -igual que per retirar els llibres editats en paper que formen part del fons documental de tota la xarxa de biblioteques de la UAB-, els col·legiats podeu mantenir-vos al dia de les últimes innovacions en ciència veterinària gràcies al carnet d'usuari que es pot obtenir presentant la documentació de col·legiat.

més informació(+)

AVANÇ
 

AEVB

Eleccions a la Junta de l'Associació Empresarial de Veterinaris de PA o Exòtics de Barcelona

Foto noticia pral 0

D'acord amb la reunió del dia 28 de febrer de 2011 de la Junta de l'Associació Empresarials de Veterinaris de la província de Barcelona, s'ha decidit convocar eleccions per a la renovació de l'òrgan directiu. Per tant, s'obre la presentació de noves candidatures per formar la nova Junta, que ha de ser constituïda per president, secretari, tresorer i 2 vocals.

ampliar(+)

  UNIVERSITAT

Veterinaris i emprenedors

El nou equip deganat de la Facultat de Veterinària, entre els diferents punts del programa electoral, amb l'objectiu de millorar el futur professional dels estudiants del centre, organitza el cicle de conferències 'Veterinària Emprèn'. La idea és donar claus als estudiants perquè puguin afrontar amb més garanties el futur. El programa incideix molt especialment en el vessant emprenedor.

Foto noticia pral 1

ampliar(+)

 
FORMACIÓ NO ORGANITZADA PEL COVB

Recull de formació i activitats no programades pel COVB

Aquest apartat recull l'agenda d'activitats i cursos, inclós premis, organitzats a Espanya i a l'estranger durant l'any. La informació s'actualitza cada setmana amb noves entrades de cursos, jornades, conferències o màsters.

ampliar(+)

TAULELL D'ANUNCIS

Anuncis dels col·legiats

A través del taulell d'anuncis els col·legiats podeu publicar i accedir a diferents ofertes, per exemple, de materials o de centres en procés de venda o traspàs. La informació publicada en aquesta secció respecta les dades enviades pels col·legiats i es manté durant un període mínim de tres mesos, tot i que la prolongació de la publicació de l'anunci és possible enviant un correu electrònic a: newsletter@covb.cat.

ampliar(+)


Breves
> L'ACADÈMIA DE CIÈNCIES VETERINÀRIES DE CATALUNYA A LA WWW
www.acvc.cat  és la adreça on-line de l'Acadèmia de Ciències Veterinàries de Catalunya, una de les principals institucions de la ciència veterinària al territori. El nou web aglutina la història de la institució, inclou la informació professional i acadèmica dels seus membres i els darrers números de la revista que publica l'acadèmia en format digital, entre d'altres qüestions d'interès.

Els fins principals de l'Acadèmia són l'estudi i la investigació de les ciències veterinàries; estimular-ne el foment i desenvolupament a Catalunya; i l'assessorament de la Generalitat i altres organismes públics i privats en matèries pròpies dels seus respectius objectius. També promoure l'establiment i el desenvolupament de relacions científiques i culturals amb altres organismes afins, tant nacionals com estrangers.
> ELECCIONS A LA JUNTA DIRECTIVA DE L'ASSOCIACIÓ NACIONAL DE VETERINARIS JUBILATS D'ESPANYA
El proper 20 de maig de 2011 a les 11:00 es realitzaran les eleccions a la Junta Directiva de l'Associació Nacional de Veterinaris Jubilats d'Espanya, a la seu del Consell General de Col·legis Veterinaris d'Espanya (carrer de Villanueva, 11, 5a planta, Madrid). La convocatòria electoral s'emmarca en la celebració de l'Assemblea General.
> COMUNICACIÓ DE FOCUS
Notificacions de l’OIE: una d’IA d’alta patogenicitat a Israel i IA de baixa patogenicitat a la Xina; brots d’IA d’alta patogenicitat a l’IRAN.
 
Agenda de fortmació

> 13 i 14 de maig. Abiertas las inscripciones para las IV Jornadas sobre Terapias asistidas con animales en Salou.
descargar(+)

> 27/04/2011. Principis i raons de les diferències en l'estructura de la seguretat alimentària als USA i a la UE. Jordi Serratosa. EFSA - FDA Liaison Officer. 13.00 hores. Sala d'Actes. Facultat de Veterinaria. UAB
descargar(+)

> 03/05/2011. Un periple professional diferent (o no). Sergi Lopez. Affinity Petcare. 13.00 hores. Sala d'Actes. Facultat de Veterinària. UAB
descargar(+)

> Per a jubilats. Visita a la ruta modernista de Sant Sadurní d'Anoia i a les caves Codorníu. Per conèixer més detalls sobre aquesta proposta lúdica i cultural podeu trucar a Elizabeth Mata al 932112466 (ext. 2) o escriure un correu electrònic a apropem@covb.cat
descargar(+)

> 2ª Champions Dòmino Mutuam. El campionat de dòmino 'més gran' entre la 'gent gran' de Barcelona. Si t'agrada jugar al dòmino, has de participar en aquest campionat que organitza Mutuam per segon any consecutiu entre els seniors de la ciutat de Barcelona. Des del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona hem valorat aquesta proposta i t'animem a participar, Inscriu-te trucant al 902 444 622.
descargar(+)

Agenda de fortmació

Borsa de treball
Borsa de treball
Borsa de treball
Borsa de treball
Borsa de treball
Borsa de treball
Borsa de treball
Borsa de treball
Borsa de treball
Borsa de treball
recerques bibliograficas

Per a més informació contactar amb COVB:
Av. República Argentina, 21-25
08023 Barcelona.
Tel: 93 211 24 66 - Fax: 93 212 12 08
E-mail: covb@covb.cat
www.covb.cat